Niewste blog posts
Top
Nadeche in Nieuw Zeeland

Over Makoha

Kia Ora!

Wat leuk dat je op mijn website bent! Mijn naam is Nadeche, ik ben geboren en getogen in Nederland, maar woon sinds 2016 in het buitenland, waaronder in Nieuw Zeeland. Ik heb een liefde voor Nieuw Zeeland die ik graag met jullie deel. Lees hieronder het verhaal hoe Makoha ontstaan is.

Nieuw Zeeland was voor mij altijd een bestemming die te ver weg en te duur leek. Een bestemming die mij geweldig leek maar ik dacht dat ik er nooit zou komen. In 2016 was het toch zover en ben ik naar Nieuw Zeeland gegaan. Ik heb er in totaal een jaar doorgebracht. Tijdens dit jaar heb ik het merendeel van het land gezien. Ook heb ik op meerdere locaties gewerkt en voor langere tijd gewoond. Ik heb een geweldig jaar gehad en veel geleerd, meegemaakt en gezien. Lees hier meer over mijn jaar in Nieuw Zeeland.

Met deze website hoop ik Nieuw Zeeland toegankelijker te maken voor Nederlanders. Ze te laten zien dat het een bestemming is die de lange reis waard is. Ik hoop hiermee reizigers te inspireren en het makkelijker te maken om in Nieuw Zeeland te reizen. Makoha betekent “verbreden” in Maori, mijn doel is om jullie horizon te verbreden.

Op deze website kan je informatie vinden over leuke bestemmingen, dagtripjes, excursies, handige weetjes en afwisselende informatie op de blog. De website bevat veel informatie over verschillende bestemmingen maar wanneer je de onderstaande icoontjes ziet betekent het dat ik het zelf heel goed ervaren heb:

Vinkje& Tips Nieuw Zeeland

Ik blijf deze website updaten en zal steeds meer handige tips toevoegen, dus kom vooral een keertje terug. Mis je iets op de website, heb je hulp nodig bij het plannen van je reis of heb je andere vragen? Stuur me vooral een berichtje! 🙂

Makoha, Nadeche
100% pure NZ specialist

You don't have permission to register