Niewste blog posts
Top
Milford Sound Nieuw Zeeland

Hulp bij jouw Nieuw Zeeland Reis

Op maat gemaakt reisplan

Nieuw Zeeland is een land dat ontzettend veel te bieden heeft, het kan daarom erg overweldigend zijn als je een reis aan het plannen bent voor dit land. Ik wil je graag helpen om zoveel mogelijk uit jouw reis te halen door middel van het maken van een reisplan dat echt bij jou past. Dit wordt dus gebaseerd op jouw wensen, interesses, jaartijd, vervoer, budget, bucket list, etc. Ik boek alleen niks voor je, zo hou jij de vrijheid om ergens langer of korter te blijven en nog steeds controle te hebben over jouw vakantie. Het zal een gedetailleerde guideline zijn voor jouw reis door Nieuw Zeeland. 

Wat is inbegrepen?
  • Een route uitgestippeld op basis van jouw wensen
  • Algemene informatie over de bestemmingen
  • Activiteiten per bestemming gebaseerd op jouw interesses
  • Accommodatie per bestemming gebaseerd op jouw budget
  • Informatie over reizen tussen de bestemmingen en wat er te zien is onderweg
  • Persoonlijke tips gebaseerd op jouw route
  • Last minute tips en info als je op reis bent
  • Advies over vervoer (indien nodig)
Hoe werkt het?

Om een reisplan te maken dat echt bij jou past, moet ik je uiteraard leren kennen. Dit kan door middel van een vragenlijst of een gesprek via de telefoon of Skype. Als ik vind dat ik genoeg informatie over jou/jullie heb ga ik aan de slag met het reisplan. Zodra ik een reisplan in elkaar heb gezet stuur ik dit als een pdf bestand naar jou toe, zo kan je dit gemakkelijk openen op reis. Uiteraard heb je nu de kans om vragen te stellen als iets onduidelijk is en kunnen we aanpassingen maken indien nodig. Tijdens je reis ben ik ook beschikbaar voor vragen. 

Het gezicht achter Makoha

Hoi! Ik ben Nadeche, het gezicht achter Makoha. Ik hou van Nieuw Zeeland, het is zo’n prachtig land dat onwijs veel te bieden heeft. Mijn doel is om jullie te helpen met een fantastische tijd te hebben in Nieuw Zeeland, of dat nou voor een paar weken is of zelfs een paar maanden. Benieuwd naar het verhaal achter Makoha? klik op de knop hier onder.

Wat kost het?

De kosten voor deze service zijn afhankelijk van de duur van de reis. Voor een reis van 1 week vraag ik €70, voor een reis van 2 weken €120, voor 3 weken €170 en voor 4 weken €220. Ga je langer dan 4 weken? Dan kunnen we de prijs bespreken. Voor deze prijs krijg je een erg uitgebreid reisschema waardoor je meer uit je reis kunt halen. Nieuw Zeeland is een verre reisbestemming, waar de meeste mensen maar één keer in hun leven heen gaan. Wil jij er ook het meeste uit halen?

Gratis informatie om zelf je reis te plannen

Ben je iemand die graag zelf je reis plant? Dat snap ik heel goed. Vandaar dat ik zoveel informatie op mijn website heb staan, om jou te helpen met jouw ultieme reis naar Nieuw Zeeland. Ben je daar druk mee bezig en heb je nog vragen, benieuwd of jouw route haalbaar is, leuke stops voor onderweg, hulp nodig bij het zoeken van de juiste camper, of iets anders? Stuur mij vooral een berichtje! Download ook het gratis e-book, zo heb je handig al mijn tips op een rijtje voor een geweldige vakantie! Vul het formulier hiernaast in en dan stuur ik het naar je toe 🙂

Al deze informatie geef ik gratis en voor niets weg. Maar ik zou het wel heel leuk vinden als jullie mij dan toch een beetje willen helpen. Ik verdien geld door middel van “affiliate links”, dit zijn links naar bedrijven zoals Booking.com en Skyscanner. Als jij via deze link iets boekt krijg ik hier een klein percentage van. Dit kost jou echter helemaal niks extra’s! Het zijn dezelfde prijzen die jij zult betalen als je direct naar hun website gaat. Hieronder staan de affiliates waar ik samen mee werk. Alvast bedankt en fijne reis!

gratis tips reizen Nieuw Zeeland


Vervoer
Overnachtingen
Booking.com
Reisartikelen kopen
Georganiseerde reizen

Contact formulier

You don't have permission to register